Activare cont Ladys

Informatii despre contul Ladys. Cum iti activezi contul Lady’s. Cum plasezi comanda Ladys. Si avantajele contului Ladys. Afla in acest articol cum iti activezi contul Ladys. De ce sa iti activezi contul Lady’s? Pentru a avea acces la produsele Ladys, pentru a cumpara cu discount de la Ladys. Si pentru a primi in cutia postala catalogul gratuit Ladys.
Nu trebuie sa iti dezvolti o afacere Lady’s, nu trebuie sa iti dezvolti o retea ca reprezentant. Pur si simplu devii clienta Ladys. Si orice lcienta Ladys are beneficii clare. Iar inscrierea, activarea contului Lady’s nu implica la nimic. Inscrierea ladys este absolut gratuita si fara obligatii. In doar 5 minute poti avea propriu cont in magazinul online Ladys si poti beneficia de toate avantajele unei cliente cu cont activ.

Activare cont Ladys

Inregistrarea Lady’s este absolut gratuita si fara obligatii. In plus, fiecare clienta ce isi activeaza contul Ladys va primi catalogul gratuit. Pentru activarea contului Ladys completati firmularul de inscriere la care ajungeti prin click pe bannerul de mai jos.
Comanda Lady's onlineMai mult, orice clienta poate solicita – cat timp are un cont activ – un catalog gratis de la Ladys. Ce inseamna asta? Odata ce ai un cont activ Ladys si ai lansat/primit/platit cel putin o comanda poti solicita gratuit un nou catalog Ladys gratis.
Nu poti lansa, nu poti face o comanda Ladys daca nu ai un cont activ. Asta pentru a beneficia de toate reducerile Ladys. Ce discounturi ai in urma activarii contului Ladys? Afla mai jos, din bannerul cu informatii.

Castiguri bani Ladys
Contul Ladys iti aduce catalogul gratuit. Iti ofera posibilitatea de a cumpara cu reduceri fata de pretul de catalog Ladys functie de valoarea totala a comenzii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's