Afacere Faberlic

Din acest an Faberlic a revenit in Romania. Afacerea Faberlic este deschisa tuturor. Este o afacere de tip MLM cu un plan de marketing foarte modern. Castigurile cu afacerea Faberlic sunt din mai multe surse in interiorul afacerii. In primul rand puteti castiga doar in calitate de client(a) cu un cont Faberlic activ si cu un mentor care va ajuta cu informatii. Asadar primele castiguri le obtineti prin reducerea de 20% acordata de Faberlic pentru clientii cu cont activ. Practic, oricine are un cont activat Faberlic va cumpara cu un discount de 20% fata de pretul de catalog. Singura conditie este ca totalul comenzii sa depaseasca suma de 66 de lei.

Afacerea Faberlic ofera pentru primele niveluri de dezvoltarea reduceri de volum. Ce inseamna reducerea de volum Faberlic? Este vorba de comisionul pe care il puteti incasa daca aveti un contract cu Faberlic in Romania. Intr-un fel planul de marketing de la Faberlic este similar cu cel de la Oriflame. Va puteti califica la diferite niveluri functie de punctele acumulate din reteaua proprie. Dupa ce ajungeti la nivel de director Faberlic, pe langa bonusul de peste 23% din vanzari primiti si prime.

Faberlic in Romania

Faberlic a revenit in Romania din luna iunie 2017. Reteaua de coordonatori Faberlic s-a dezvoltat deja in tara. Exista deja directori care incaseaza nu doar banii din comision dar si bonusurile de 3.700 sau chiar 5.000 lei. Produsele Faberlic sunt de calitate astfel incat promovarea si vanzarea nu este dificila.

Produsele Faberlic sunt cunoscute deja la noi in tara. In privinta calitatii produselor: Faberlic are propriile laboratoare de cercetare. Faberlic nu revinde, nu distribuie. Faberlic isi vinde propriile produse. Printre premiile obtinute de Faberlic se numara si un premiu Nobel pentru cosmeticele pe baza de oxigen.Cosmeticele pe baya de oxigen reprezinta viitorul in industria cosmetica.

Faberlic pareri inscriere

Inscriere Faberlic

Pentru inscriere Faberlic dati click pe bannerul de mai jos. Este important sa utilizati un numar de telefon mobil activ si functional. Si o adresa de email functionala. Inscrierea este doar primul pas. VA fi nevoie sa va activati contul Faberlic utilizand informatiile pe care le veti prii pe telefon prin SMS.

Afacerea Faberlic

Afacerea Faberlic in Romania este disponibila pentru toate persoanele care isi activeaza contul. Mai jos aveti un clip video cu planul de marketing Faberlic. Practic, in acest clip video se explica posibilitatile pe care le aveti pentru a va dezvolta propria afacere Faberlic. Intr-un ritm de lucru personal puteti ajunge in cateva luni la un venit permanent. Pentru a primi banii obtinuti din comisioane si din prime este necesar sa aveti o forma de fiscalizare (firma, PFA etc.).

Afacerea Faberlic implica in primul rand munca si ambitie. Dorinta de a face bani sustinuta de seriozitate si implicare personala. Functie de efortul depus in afacerea Faberlic veti castiga mai mult sau mai putin. Dar toata lumea cu un cont activ Faberlic are posibilitatea de a castiga bani. Afacerea faberlic si veniturile pe care le puteti obtine sunt explicate in clipul video de mai sus.

Oferta Faberlic este disponibila doar pentru persoanele care si-au activat contul in magazinul online. Afacerea Faberlic este una de tip MLM. In acest moment produsele Faberlic ajung in Romania din Letonia in reprezentanta din Bucuresti. Din acest motiv perioada de transport dureaza aproximativ 6-7 zile. Este perioada de transport din Letonai in Romania apoi prin curier rapid pana la coordonator.

Costul de transport pentru comanda Faberlic in Romania este de 12 lei indiferent de greutatea coletului. Faberlic mai aplica atat in Romania cat si in cele 40 de tari unde este prezenta o taxa de 2,5% din valoare comenzii pentru amabalare si coletare.

Pentru mai multe informatii despre Faberlic consultati website-ul dedicat www.faberlicromania.com. Afacerea Faberlic este disponibila oricui doreste sa castige un venit permanent in ritm propriu de lucru.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's