Afiliere Ladys

Afilierea Ladys porneste cu activarea contului. Contul Lady’s va pune la dispozitie un birou pentru afacerea Ladys. Un birou virtual, in contul din magazinul online Ladys are, de care beneficiati si il puteti utiliza dupa ce va logati. Asadar, primul pas este sa deveniti clienta/client Ladys. Apoi, in orice moment cat aveti contul Ladys activ, puteti decide pentru a va dezvolta propria afacere Ladys. Practic, prin afiliere Ladys veti deveni din client -> reprezentant Ladys.

In timp ce clienta Ladys se foloseste de magazinul online pentru a face comenzi si a beneficia de reducerile oferite de contul activ, reprezentantul Ladys utilizeaza si alte instrumente puse la dispozitie. Odata ce ati inregistrat prima persoana in prorpia afacere Ladys inseamna ca incepeti activitatea de afiliere, demarati propria afacere Ladys si ati inceput activitatea ca reprezentant.

Inscriere LadysPe scurt: orice clienta Ladys poate deveni in orice moment reprezentant utilizand instrumentele puse la dispoitie de contul orpriu din magazinul Ladys. Pentru a ajunge in aceasta zona de “birou online” de afaceri trebuie sa navigati, dupa ce va logati, in interiorul magazinului online Ladys pentru a ajunge la pagina cu informatii despre afilierea Ladys. Pentru a ajunge in zona de informatii Ladys: va logati in magazinul online Lady’s -> apoi in zona din dreapta sus veti vedea scris “Log out / Contul meu” unde dati click pe “Contul meu” -> apoi consultati pagina in care ati ajuns. Castiguri Ladys reducere

Avantajele clientei Ladys

Cunoasteti probabil deja ce avantaje are orice client cu un cont activ in magazinul online Lady’s. Clienta Ladys beneficiaza de reduceri din pretul total al comenzii functie de valoarea ei de pana la 35% sau, pentru comenzile de peste 600 lei reduceri de 42%. La inscriere/activarea contului de client primiti un catalog gratuit in cutia postala. In comenzile de minim 125 lei primiti mostre de parfumuri, materiale promotionale si aceastea sunt expediate prin curier rapid pana la usa dv. Inscrierea Ladys este absolut gratuita si fara obligatii si va ofera acces la aceste beneficii de client Lady’s.

Castiguri bani Ladys

Afacerea Ladys

Orice client/clienta Ladys se poate decide in orice moment sa-si dezvolte propria afacere Lady’s. Pentru aceasta dezvoltare, in contul din magazinul online aveti doua linkuri personalizate (vedeti mai sus cum ajungeti la acea pagina de magazin online Ladys). Este vorba despre linkul de inscriere de noi reprezentanti in contul dv sau cel de promovare a afacerii cu codul de reprezentant inclus in cookies.

Afilierea Ladys

Castiguri prin afiliere Ladys

Bonusul (banii) pe care ii puteti obtine prin afilierea Ladys provin din vanzarile Lady’s catre persoanele din reteaua dv. de reprezentant. Si aceste castiguri se indreapta si spre dv. in diferite procente functie de nivelul la care se afla repsectivul client. Aveti mai jos un grafic explicativ.

Bonus Ladys bani

Vedeti ca aveti posibilitatea de a castiga cu afacerea Ladys din mai multe niveluri de clienti/reprezentanti. Este principiul de baza al unei afaceri MLM (Multilevel Marketing).

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's