Catalog Ladys noiembrie-decembrie

Noul catalog Lady’s. Oferta Lady’s pentru sarbatorile de iarna. Lady’s catalog valabil noiembrie – decembrie. Catalogul Lady’s in format online este prezentat pe acest site. In acest articol aveti cel mai recent catalog Ladys.

Pentru inscriere Ladys este necesar sa completati formularul de inregistrare. Inscrierea Ladys este gratuita si nu aveti obligatii de comenzi. Dupa inscriere este necesar sa va logati in cont. Pentru a primi catalogul Ladys gratuit acasa trebuie sa va completati adresa postala, sa o salvati. Apoi comandati un singur catalog intr-o singura comanda. Selectati la expediere Posta Romana pentru a primi catalogul gratuit. Catalogul Ladys o sa ajunga in cutia postala in aproximativ 7 zile lucratoare.

Catalog Lady’s online

Catalogul Lady’s valabil pentru cadourile de sarbatori. Sarbatorile de iarna pot fi mai luminoase cu cadouri pe care le puteti face celor dragi din catalogul Lady’s actual. Consultati brosura Lady’s dand click pe sagetile laterale. Un catalog cosmetice virtual usor de consultat.

Un catalog Ladys este publicat pentru fiecare campanie. O campanie Lady’s are perioada de aproximativ 45 de zile. Catalogul Ladys de mai jos este valabil pentru comenzi in perioada 21 noiembrie – 20 decembrie. Pana la intrarea in vigoare a acestei brosuri puteti face comenzi din catalogul Ladys in curs.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's