Lady’s catalog nou august-septembrie

Catalog Cosmetice Lady’s nou. Cel mai nou catalog Lady’s pe acest an. Ladys catalogul nou de vara. Un catalog Lady’s cu oferte si produse noi. Puteti consulta catalogul Ladys online pe acest site, iar brosura pentru campania 7 poate fi consultata chiar pe aceasta pagina de internet. Produse noi, oferte de vara in ultimul catalog Ladys.ro.

Catalogul gratuit Lady’s poate fi primit doar daca va activati contul in magazinul Lady’s online. Este o procedura relativ simpla. Dati click pe bannerul de mai jos, completati formularul de inregistrare, apoi va logati in cont si va completati adresa postala. Comandati un catalog Ladys urmand toti pasii, ignorand pretul si selectand Posta Romana pentru a-l primi gratuit acasa.

Inscriere Ladys

Lady’s catalog nou

Ultimul catalog Ladys este valabil pentru perioada de vara. Catalogul Ladys online il aveti in exranul de mai sus. Pentru a rasfoi cel mai nou catalog Ladys.ro dati click pe sagetile laterale. Un catalog Ladys pe care il puteti mari pe tot ecranul telefonului, laptopului, tabletei sau calculatorului.

Este practic acelasi catalog Ladys, identic cu cel tiparit. Dar pe aceasta il puteti accesa oricand, de oriunde. Si daca aveti un cont activat in magazinul Ladys puteti comanda oricand din ultimul catalog Lady’s.

Lady’s catalog video

Catalogul Lady’s video este disponibil de pe orice dispozitiv. Este un catalog Ladys.ro dar in format video. Avantajul este ca il puteti urmari ca pe un clip video. Acest catalog Lady’s poate fi urmarit cu usurinta si puteti sa puneti pauza pe paginile care va intereseaza. Un catalog Ladys usor de urmarit, usor de utilizat.

Catalog Lady's

Catalogul video Lady’s este dezvoltat de canalul youtube Anunturi4all unde puteti gasi absolut toate informatiile despre cataloagele Ladys.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's