Reprezentant Lady’s

Inscrierea ca reprezentant Lady’s va aduce mai multe avantaje dar cel mai important beneficiu este acela al obtinerii unui venit lunar garantat pe care il puteti obtine in ritm propriu de munca. Este insa foarte important coordonatorul Lady’s din echipa caruia veti face parte. Un coordonator experimentat, cu o retea extinsa, va avea tot interesul sa va ajute in activitatea de reprezentant Lady’s astfel incat sa aveti sanse mari de a obtine profituri de pe urma promovarii codului dumneavoastra de reprezentant.


Sunt trei etape importante ale dezvoltarii in calitate de Lady’s reprezentant. Fiecare dintre acestea reprezinta cate un nivel necesar de dezvoltare a retelei proprii.

  • Imediat dupa inscrierea in reteaua Lady’s ca reprezentant comandati catalogul gratuit. Un singur catalog ce poate fi primit o singura data dupa inscriere. Il comandati ca un singur produs si urmati etapele necesare finalizarii comenzii. catalogul Lady’s il veti primi gratuit in cutia postala. Dupa ce primiti catalogul veti avea posibilitatea de a cunoaste produsele cosmetice comercializate de Lady’s. Tinta principala la acest prim nivel ca reprezentant Lady’s este sa reusiti dv sau impreuna cu primii reprezentanti inscrisi sa acumulati comenzi in valoare totala de 600 ron. Astfel veti beneficia de statutul de coordonator si de cea mai mare reducere oferita de Lady’s: 32,5 % din pretul de catalog. In primul nivel de reprezentant va puteti incusiv concentra pe promovarea si vanzarea de produse. In prima comanda pe care o veti face la Lady’s (va reamintesc: trebuie sa faceti macar o comanda intr-o perioada de 90 de zile pentru a avea activ contul de reprezentant) veti primi gratuit setul 1 de testere cu 15 mostre parfumuri. Va recomand sa includeti in prima comanda Lady’s si 2-3 cataloage, seturile 2 si 3 de testere. Astfel veti avea la dispozitie toate materialele necesare pentru a populariza in randul prietenilor produsele Lady’s. Cei carora le veti prezenta cataloagele “sustinute” de testere vor comanda de la dv la pretul de catalog, pret fata de care dv aveti un discount de 25% sau chiar de 32,5% dupa ce reusiti sa obtineti statutul de coordonator (comenzi de peste 600 ron intr-o luna). Un exemplu simplu, cu reducerea de 25%, pentru produse vandute la dv la pretul de catalog in valoare de 100 ron veti avea un castig real de 33 ron. Mai clar: ce cumparati de la Lady’s cu 100 ron veti revinde la pretul de catalog la 133 ron. Cu cat creste suma cu atat creste si profitul dv. In paralel, folositi pagina de reprezentant pe care o aveti la dispozitie de la Lady’s pentru a va promova codul. Afisati acel link in statusul de messenger, pe yahoo, pe retelele de socializare unde aveti conturi. Comandati mai multe cataloage recente de la Ladys.ro. Scrieti pe ele cu un marker linkul de reprezentant (de exemplu: http://ladys.ro/a/DR7DTnYY). Alaturi de link puteti trece cu un scris foarte clar (marker) etapele de inscriere in sistem si, mai ales, specificati faptul ca nimeni nu se poate inscrie in sistem fara acel cod sau fara un cod de reprezentant. Impartiti sau imprumutati acele cataloage la prietene si prieteni. Nu-i obligati sa cumpere, oferiti doar consileire despre anumite produse pe care deja le-ati testat.

  • Al doilea nivel de dezvoltare ca reprezentant lady’s este acela al extinderii retelei prin transformarea in afiliati, in reprezentanti in reteaua dv, a amicilor si cunostintelor care deja au cumparat produse Lady’s si au fost convinsi de calitatea lor. Pur si simplu le prezentanti avantajul reducerii primare, principale, de 25% daca vor cumpara direct de la Lady’s, plus catalogul gratuit pe care il pot comanda la inscriere (eventual ii puteti asista in procesul de isncriere pana in momentul in care isi comanda catalogul); plus setul gratis cu 15 testere parfumuri pe care il primesc gratis in prima comanda Lady’s.Vor fi primii reprezentanti in reteaua dv care vor actiona in primul rand ca si clienti. Treptat, in functie de determinarea lor, ii puteti convinge sa procedeze la a-si extinde propriile retele de reprezentanti Lady’s. In paralel dati anunturi pe site-urile si portalurile de anunturi pentru inscrierea de reprezentanti Lady’s unde sa treceti foarte clar linkul dv de reprezentant (de exemplu: http://ladys.ro/a/DR7DTnYY).
  • Al treilea nivel de reprezentant este cel mai evoluat. Si in dezvoltarea la acest nivel trebuie sa lucrati pentru a va promova codul de reprezentant cu ajutorul internetului.Intr-o prima etapa trebuie sa va realizati un blog gratuit in care sa psotati articole despre Lady’s si in care sa va promovati linkul de reprezentant.  Atentie insa: nu copia informatii de pe alte site-uri, nu copiati texte, bannere si creatii grafice de pe site-uri profesionale de coordonatori Ladys. Riscati sa ramaneti fara blog sau sa aveti alte probleme. Cel mai bine: folositi-va de textele, fotografiile si materielele pe care le gasiti pe site-ul ladys.ro. Dupa ce va obisnuiti cu administrarea blogului mai adaugati in portofoliul dv de reprezentant inca unul-doua bloguri si apoi cumparati-va un domeniu de internet pe care construiti-va un site de reprezentant Lady’s. Dina cest moment treceti adresa de site pe cataloagele dumneavoastra, folositi adresa de internet pe retelele de socializare unde aveti conturi, pe mess etc.

Lady’s avantaje imediate

Comanzi produse cosmetice de calitate, oricand, la orice ors, chiar de la tine de acasa!
Primesti produsele, gratuit, in maxim 2 zile de la expediere, prin curier rapid!
Cu cat comanzi mai mult, cu atat discountul tau creste, pretul platit pentru comanda scade!
Castigi bani recomandand magazinul prietenilor tai, castigi bani cumparand, primsesti gratuit catalogul Lady’s!

Ladys: 7 motive

Sunt cel putin 7 motive care decomanda Lady’s ca si varianta de produse cosmetice online sau ca si posibilitate pentru a obtine un venit suplimentar de acasa.
1. Comandati de la Ladys produse de calitate la preturi foarte bune, chiar de acasa!
2. Primiti produsele acasa fara costuri suplimentare, in maxim 2 zile de la expediere!
3. Cu cat comandati mai mult, cu atat discountul tau creste!
4. Castigati bani recomandand magazinul prietenilor tai! Simplu si eficient, utilizant contul propriu Ladys!
5. Catalogul Ladys contine peste 1000 de produse cosmetice si accesorii la oferta. La fiecare 5 saptamani apare un catalog nou cu o multime de noutati. Produsele sunt de calitate si accesibile oricarui buzunar. Fiecare client/reprezentant primeste gratuit un catalog Ladys.
6. Oferim livrare gratuita in orice localitate din tara,si in peste 2300 de localitati din tara, livrarea se realizeaza in timp record ( in doar 2 zile lucratoare), prin curierat rapid, la adresa indicata de client. Costurile de livrare precum si cele de transport sunt suportate de noi ( pentru comenzi de peste 50 de lei). In localitatile care nu sunt acoperite de curier trimitem prin posta romana si livrarea este de asemenea gratuita. Durata de livrare prin posta romana este in medie de 5 zile.
7. Oferim testere de parfum Gratuite. Fiecare set de testere contine 15 fiole a cate 2 ml de apa de parfum (30 ml):
set de testere nr. 4, la plasarea primei comenzi ce depaseste suma de 100 lei
set de testere nr. 3, la plasarea primei comenzi ce depaseste suma de 200 lei
set de testere nr. 2, cand suma comenzilor plasate depaseste de 600 lei
set de testere nr. 1, cand suma comenzilor plasate depaseste de 800 lei
Fiecare colet contine 4 pungi lucioase pentru cadouri Gratuite. Poti testa produsele cumparand testere de parfum,ruj, si fond de ten la preturi  foarte mici.

Lady’s programul de afiliere

Toti clientii si reprezentantii se gandesc la avantajele de care pot beneificia de la Ladys. Un lucru este sigur: avantajele sunt unice si sunt atat pentru clienii (clientele) acitivi(a) cat si pentru coordonatorii si reprezentantii Ladys. Unde poti cumpara in aceasta perioada de criza cosmetice noi si de calitate la preturi foarte bune? Cosmetice franceze, cosmeice germane la preturi romanesti. propmotii permanente si peste 1000 de produse la fiecare catalog Ladys.
Reducerile de pret fata de catalogul Lady’s sunt urmatoarele:
Cand plasezi o comanda
- 5 % discount pentru comenzi peste 65 de lei*
-10 % discount pentru comenzi peste 100 de lei*
- 25 % discount pentru comenzi peste 133 de lei*
- 30 % discount pentru comenzi peste 250 de lei*
- 35 % discount pentru comenzi peste 400 de lei*

Toate aceste etape sunt importante si se pot suprapune intre ele. Important este sa nu va descurajati si sa munciti cate un pic in fiecare zi. Daca va inscrieti in reteeaua mea nu ezitati sa imi puneti intrebari folosind formularul de contact. Atentie pentru Lady’s reprezentanti: nu ofer consiliere decat pentru cei care fac parte din reteaua mea. Pentru a face parte din reteaua mea CLIC AICI pentru a va inscrie gratuit.

Reprezentant Lady’s

Copyright © Lady's. Promovare online: Adchoices.ro.

Facebook

INTRA AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's

Switch to our mobile site