Ladys comanda catalog nou

Comanda catalogul Ladys gratuit si vezi oferta. Lady’s catalogul gratuit se comanda dupa activarea contului. Catalogul Ladys online il consultati aici. Un Catalog Ladys pentru luna martie. Inregistrarea Ladys este gratuita si va activeaza contul in vederea lansarii comenzilor din magazinul online de cosmetice. Catalogul Ladys online il puteti vedea pe tot ecranul pe orice dispozitiv: calculator, telefon mobil android, iOS, MAC, laptop. Brosura Ladys include toate produsele specifice unei campanii. Produsele Ladys pot fi cumparate din magazinul online cu reduceri de pana la 42%. Inscrierea Lady’s este gratuita, fara obligatii si va aduce doar beneficii. Cu ajutorul contului Ladys puteti cumpara direct din magazinul online. Iar dupa activarea contului Ladys puteti comanda un singur catalog, intr-o singura comanda, ca un produs unic. Pentru activarea contului pentru comanda Ladys sau pentru a comanda catalogul gratuit dati click pe bannerul de mai jos.

Inscriere Ladys

Comanda Ladys catalog

Comanda Ladys poate fi lansata din contul personal dupa ce il activati. Catalogul Ladys online il puteti consulta pe aceasta pagina. Dati click pe patratul din dreapta pentru a mari catalogul Ladys in curs pe tot ecranul. Comandati un singur catalog Ladys intr-o singura comanda dupa ce va activati contul.

Ladys reduceri grila

Reduceri Ladys

Dupa ce va activati contul veti avea acces si la grila de reduceri Ladys. O aveti prezentata mai sus. Reducerile se aplica functie de valoare totala a comenzii si se aplica discontul fata de pretul afisat in catalogul Ladys. Important de retinut: la comanda de peste 140 lei (valoare produse la pret de catalog) primiti de la Ladys o reducere de 25%, set gratuit de testere parfumuri si transport gratuit prin curier rapid plus un catalog in colet si pungute sau promotionale Lady’s.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's