De ce Cosmetice Lady’s?

Intrebare corecta: de ce Lady’s Cosmetice. De ce sa cumparati cosmetice de la Ladys? De ce sa va activati contul Ladys? Afilierea Ladys ce presupune? Sunt intrabari la care o sa raspundem in acest artocil despre… Ladys Cosmetice. O incercare de a completa toate informatiile despre aceasta firma romaneasca de comercializare a produselor cosmetice, comercializare online de parfumuri, accesorii. Vorbim asadar despre o firma totalmente romaneasca.

Produsele cosmetice comercializate in magazinul online de Ladys sunt de provenienta germana, spaniola, parfumurile au esente frantuzesti, de asemenea produse cosmetice bulgaresti. Toate produsele sunt de calitate si poti fi cumparate la un pret economic, costuri adaptate la piata din Romania.

Comanda Lady's online

De ce sa cumparati de la Ladys?

Produsele Ladys sunt de calitate, preturile sunt accesibile, se ofera transport gratuit prin curier rapid pentru comenzile de peste 120 ron. Pentru comenziule de valoare de minima de 65 lei se asigura expedierea comenzii – tot gratuit – prin Posta Romana. Pentru a cunoaste cat mai bine ofertele, produsele comercializate de aceasta firma, Ladys va pune la dispozitie, va expediaza in cutia postala catalogul gratuit. Astfel, in mod transparent, aflati informatii despre produsele comercializate de Ladys.

Contul Ladys

Prin activarea contului Lady’s aveti practic acces la magazinul online, puteti cumpara de la Ladys. Activarea contului Ladys presupune completarea unui formular.
Adresa completata este necesara in activarea contului Ladys pentru a avea informatii despre “unde se va trimite comanda”. Dar, la fel de important: cum puteti primi catalogul Lady’s daca nu se stie adresa unde sa fie expediat? Catalogul Ladys gratuit il veti primi chiar pe adresa postala completata in formularul de inscriere Ladys. In urma activarii contului Lady’s veti avea acces la reduceri fata de rpetul de catalog.

Castiguri bani Ladys
Este de asemenea necesar sa utilizati o adresa de e-mail valida si functionala. Pentru ca, pe acea adresa de posta electronica, veti primi un e-mail, dupa completarea formularului de inregistrare. Trebuie sa cititi acel email pe care il primiti dupa completarea formularului de inscriere Ladys pentru ca va ofera linkul pentru activarea contului in magazinul online. In mod automat, dupa ce va activati contul, prin aceasta procedura incheiata prin mail, sistemul informatic va expedia in scurt timp si catalogul gratuit spre adresa de posta.
Asadar: completare formular, primere mail, confirmare si activare cont, primirea catalogului Ladys.
Contul Ladys activat va aduce si urmatoarele beneficii: reduceri functie de pretul de catalog, catalog gratuit, transport gratuit al comenzii, mostre parfum gratis, promotionale gratis in comanda, informatii permanente despre bonusuri, oferte si reduceri Ladys.

Afilierea Ladys

Prin activarea contului Ladys deschideti si optiunea – cand va fi sa fie – de a va dezvolta propria afacere Lady’s. Orice clienta Ladys poate deveni cand se hotaraste reprezentant Ladys. Ce avantaje aduce afilierea Ladys? In primul rand puteti revinde la pret de catalog produsele cumparate in calitate de clienta cu reducere.
Ladys va pune la dispozitie in contul online pe care il activati un birou virtual, o afacere la cheie. Aveti un formular unde va puteti inregistra proprii reprezentanti Ladys, aveti produse personalizate pentru contul dv pentru a va auto-promova. Astfel va puteti dezvolta online sau recomandand linkul de reprezentant propria afacere Ladys.

Mai jos aveti o grila, o reprezentare a castigurilor Ladys. Aveti posibilitatea de a castiga cu Ladys de la 4 niveluri de reprezentanti inscrisi in reteaua dv.

Incasare bonus Ladys
Dupa cum remarcati, la nivelul 1 Ladys, cei inscrisi direct la dv. in retea, tot ceea ce acestia cumpara, din tot ce comanda 10% din banii cheltuiti de ei reprezinta castigul reprezentantului Ladys. Apoi, puteti castiga bani si de lacei care au fost inscrisi in lista celor inscrisi deja in reteaua dv. de reprezentant.

Bonusul Ladys

Bonusul Ladys il puteti incasa sau puteti opta pentru a primi produse de valoarea bonusului. Astfel, sa spunem ca aveti in contul din magazinul online un bonus de 170 lei. Puteti opta sa cumparati produse cosmetice Ladys in aceasta valoare si sa le primiti gratuit, prin curier rapid acasa.
Sau, daca aveti un bonus mai mare, puteti solicita – daca nu aveti firma – sa vi se transfere banii in contul IBAN personal. Vi se vor retine la firma Ladys obligatiile catre stat, mai clar impozitul va fi scazut din bonus si restul de bani sunt transferati in contul dv.
Daca aveti o firma sau o formula de gen Persoana Fizica Autorizata, pentru a incasa bonusul eliberati o factura de acea valoare si va este transferat bonusul in bani in cont.
Toate acestea sunt posibile doar prin activarea contului Ladys. Inregistrarea Lady’s este absolut gratuita. In urma activarii contului Ladys aveti acces la toate ofertele in calitate de clienta. Si orice

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's