Inscriere Ladys

Inscrierea Ladys este necesara pentru a comanda online. Lady’s inscrierea directa cu activare cont. Inregistrearea Ladys explicata. Lady’s inscriere online in mod direct si cu toate beneficiile de care buteti avea parte. Pe aceasta pagina aveti posibilitatea de inregistrare Ladys si de activare a contului in magazinul online. In urma inregistrararii Ladys aveti un cont activat, primiti catalogul gratuit, aveti un cont personal.

Inscrierea Ladys este absolut gratuita si fara obligatii suplimentare. Dar in urma inscrierii ladys ai beneficii, ai reduceri, ai promotii… Si mai ales, daca te decizi, iti poti inscrie proprii reprezentanti si poti sa te dezvolti. Pana una-alta, daca ai cont Ladys pe care il obtii in urma inscrierii in magazinul online beneficiezi de reduceri substantiale.

Comanda Lady's online

Urmareste clipul video de mai jos pentru a urma pasii pentru inscrierea Ladys. Inregistrarea este explicata simplu, cu cativa pasi ce trebuie urmati pentru inscrierea Ladys. Pentru activare directa si inregistrare ladys dati click pe bannerul de mai jos.

Inscrierea Ladys

Clipul video de mai sus va explica, intr-un tutorial, inscrierea Ladys. Pas cu pas, inscrierea Lady’s este explicata in acest format video. Inclusiv pentru a primi in cutia postala catalogul Ladys gratuit. Dupa ce completati formularul Ladys se va activa contul in magazinul online. Simplu, in cativa pasi, cu beneficii directe. Inscrierea Ladys va aduce doar beneficii si se face in cativa pasi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's