Catalog online

Catalogul online Lady’s poate fi consultat aici. Oferta Ladys brosura online. Catalogul online Ladys este aici. Ladys catalogul online poate fi consultat de pe aceasta pagina atat de pe calculator (desktop, laptop) cat si de pe platformele mobile (android, Simbian, iOS). Puteti astfel consulta catalogul online Ladys atat de pe telefonul mobil, de pe tableta, cat si de pe laptop sau notebook. Este catalogul Ladys online disponibil intr-o versiune moderna si responsiva, adaptata pentru toate platformele mobile.

Ladys catalogul online

Ma jos aveti catalogul Ladys online din care puteti lansa inclusiv comanda. Pentru a vizualiza catalogul pe toata fereastra (pe tot ecranul) dati click pe imaginea de catalog Lady’s.

Catalogul gratuit Ladys il puteti primi in cutia postala doar dupa ce completati formularul de inregistrare in magazinul online de cosmetice. Pentru inscrierea Ladys dati click pe bannerul de mai jos. Dupa completarea corecta a formularului pe adresa de email veti primi un mesaj pentru activarea contului.

Comanda Lady's onlineDupa activarea contului Lady’s pe adresa postala, prin Posta Romana, va fi expediat catre dv. catalogul gratuit. Important: factorii postali au prostul obicei de a nu livra astfel de scrisori – este bine sa vorbiti cu factorul postal. Posta Romana nu mai este ceea ce a fost odata iar factorii postali, pentru a-si usura sarcinile, nu livreaza plicurile cu imprimate (bineinteles din proprie initiativa).
Inregistrarea Ladys este absolut gratuita si fara obligatii. Dar, in urma activarii contului Ladys, aveti acces la toate reducerile, ofertele si beneficiile Ladys.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's